VELKOMMEN TIL FORLAGET ZEBRA ApS

 

Zebra med nye striber

Tegner og Kreativ direktør Morten Ingemann står, sammen med Trykkeri- og Forlagsdirektør Torben Salomon, bag Forlaget Zebra. Til trods for, at Zebra er en ny spiller på markedet har forlaget allerede markeret sig med en anderledes fri og kreativt løssluppen tilgang til forlagsbranchen.

 

Forlaget Zebra har lagt fra land med ambitiøse udgivelsesplaner. Der er nu fem, flot udstyrede temabøger i reolen, baseret på Morten Ingemanns velkendte og fandenivoldske striber. Aktuel er ’Frække Striber’, som vil tage dig med ind under dynen, hvor alt kan ske… Morten Ingemann leverer her et lystigt portræt af hele familien Danmark bag de nedrullede gardiner. Med over 5.000 tegneseriestriber i kataloget er nye temabøger allerede i trykken.

 

Zebra er også udkommet med det første puslespil ’Kongerækken’ – et luksuriøst puslespil med hele 1000 brikker. Her skildrer Ingemann på underholdende vis vor tusindårige historie som kongerige og sætter ansigt på samtlige 51 regenter. 2022 er desuden året, hvor Zebra udvider sortimentet til også at omfatte kunstplakater, T-shirts med tryk samt lækre muleposer. Det er håbet, at Morten Ingemanns talrige fans vil tage godt imod alle de nye, spændende tilbud.

 

Med venlig hilsen

Forlaget Zebra ApS

HOLDET BAG FORLAGET ZEBRA ApS

Torben

Salomon

Forlagsdirektør

+45 4077 7400

torben@forlagetzebra.dk

Balder
Wandschneider

Forlagsdirektør

+45 6062 6461

balder@forlagetzebra.dk

Morten

Ingemann

Kreativ direktør

+45 4032 0932

morten.ingemann@mail.dk

OM  MORTEN INGEMANN

 

Morten har altid tegnet. Lige fra han som 5-årig tegnede bare ‘babser’ og store næser på de duggede ruder i bussen til i dag, hvor han dagligt tegner for Ekstra Bladet. Han er født og opvokset i Rødovre med to storesøstre og et par humoristiske forældre. Humoren i hans tegninger er direkte og ufortyndet, og for det meste altid med et glimt i øjet.

 

Morten har, ved siden af tegneriet, taget en uddannelse som tømrer og tandtekniker, har forsøgt sig med skuespillerfaget, været dæksdreng, layoutchef på forskellige magasiner, soldat, arbejdsmand osv. Alt sammen noget der har gavnet og givet indsigt i livets skole.

 

De sidste 25 år har Morten tegnet for Børsen, Ekstra Bladet og en række reklamebureauer og forskellige virksomheder. Han har haft over 60 udgivelser i samarbejde med Politikens Forlag de sidste 15 år, som stadig udgiver kalenderen og årbogen med striber fra ‘Og det var Danmark’. Blandt de mange udgivelser kan nævnes ‘Kongerækken’ og ‘Statsministerbogen’, som blev til i samarbejde med Bent Falbert, to brætspil og et hav af bøger og kalendere med de folkekære striber fra Ekstra Bladet; ‘Og det var Danmark’.

 

Det er blevet til omkring 5000 striber, der er rablende gale, spidsfindige og aldeles bramfrie. Samtidig rummer han også den politiske satire og en smuk hyldest til afdøde danskere som Master Fatman, Prins Henrik og Kim Larsen.