OM  MORTEN INGEMANN

 

Morten har altid tegnet. Lige fra han som 5-årig tegnede bare ‘babser’ og store næser på de duggede ruder i bussen til i dag, hvor han dagligt tegner for Ekstra Bladet. Han er født og opvokset i Rødovre med to storesøstre og et par humoristiske forældre. Humoren i hans tegninger er direkte og ufortyndet, og for det meste altid med et glimt i øjet.

 

Morten har, ved siden af tegneriet, taget en uddannelse som tømrer og tandtekniker, har forsøgt sig med skuespillerfaget, været dæksdreng, layoutchef på forskellige magasiner, soldat, arbejdsmand osv. Alt sammen noget der har gavnet og givet indsigt i livets skole.

 

De sidste 25 år har Morten tegnet for Børsen, Ekstra Bladet og en række reklamebureauer og forskellige virksomheder. Han har haft over 60 udgivelser i samarbejde med Politikens Forlag de sidste 15 år, som stadig udgiver kalenderen og årbogen med striber fra ‘Og det var Danmark’. Blandt de mange udgivelser kan nævnes ‘Kongerækken’ og ‘Statsministerbogen’, som blev til i samarbejde med Bent Falbert, to brætspil og et hav af bøger og kalendere med de folkekære striber fra Ekstra Bladet; ‘Og det var Danmark’.

 

Det er blevet til omkring 5000 striber, der er rablende gale, spidsfindige og aldeles bramfrie. Samtidig rummer han også den politiske satire og en smuk hyldest til afdøde danskere som Master Fatman, Prins Henrik og Kim Larsen.

Følg os på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841428806168906' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api